NaturAsztal

Egyedi bútorgyártás és -tervezés

 

Tervezze meg saját egyedi design bútorát, és mi elkészítjük a megadott szempontok alapján. Bútorvásárlás során az egyik leggyakoribb probléma maga a bútor mérete, hiszen többnyire korlátozott helyünk van egy-egy bútor számára. Nagyon zavaró, ha találunk egy számunkra tetszetős bútort, de nem megfelelőek a méretek, nem fér el a tervezett helyen. Ilyenkor lemondunk a designról és folytatjuk tovább a keresgélést.

Az általunk készített bútorok esetében nem kell kompromisszumot kötni, hiszen a méret és a design is csak Önön múlik. Ezáltal biztosítható, hogy olyan személyre szabott egyedi bútorokat gyárthassunk, amelyek mind méretben, mind stílusban tökéletesen megfelelnek az Ön elvárásainak. Teremtse meg otthonában, irodájában azt a környezetet, amelyben jól érzi magát egyedi tervezésű design bútorokkal! Ne Ön alkalmazkodjon a bútorokhoz, hanem a bútorokat alakítsa a saját ízléséhez. Ebben lehet segítségére az Egyedi Design Lakberendezési Stúdió.

Tervezés és gyártás menete:

Árajánlatadás 2 héten belül.

Gyártás és tervezés 1,5-3 hónap, kérem ezt vegye figyelembe, megrendelésekor.

Az egyedi bútor legyártása előtt mindenképp szükség van egy tervezési fázisra, hogy felmérjük az igényeit, és ahhoz mérten készíthessük el személyre szabott bútorát.

A tervezés során meg kell adni, hogy:

  • mely helyiségbe szeretné a bútort
  • milyen méretben szeretné legyártani egyedi bútorát
  • milyen formában, designban szeretné a bútorát
  • milyen anyagból készítsük el design bútorát
  • milyen színben gyártsuk le a kért bútort

Amennyiben valamelyik szempontnál bizonytalan, akkor természetesen adunk javaslatokat, ötleteket, hogy megtaláljuk az Ön számára legideálisabb megoldást, biztosítva, hogy olyan egyedi bútort készítsünk, amely megfelel az elvárásainak. Amint minden szükséges paramétert sikerült megtervezni, elkészítjük az egyedi bútor gyártására vonatkozó árajánlatot.

 

 

További fából készült design lakberendezési termékekért, inspirációs ötletekért látogasson el Galéria oldalunkra.