Dobd fel lakásod hangulatát design réz lakberendezési kiegészítőkkel.

Szerző:

Dátum: október 27, 2017

Egyre jobban kezd elterjedni a lakberendezésben a réz használata. Jól megmunkálható, így szinte bármilyen formát ki lehet alakítani rézből. Emellett a meleg színvilága miatt ideális design lakberendezési tárgyakat készíthetünk belőle. Megmutatjuk hogyan és hol használható fel a lakberendezés során a réz.

 

A réz múltja az építészetben.

 

A réz használata az építészetben nagyon régi múltra tekint vissza. Számos nagyszerű, több századot megélt épületeken még ma is találhatunk különböző rézszerkezeteket. Hamar felismerték, hogy a réz ideális anyag lehet az építészetben, mivel nem csak könnyen megmunkálható és jól alakítható, formázható anyag, de emellett rendkívül tartós, és értékes is.

 

Rézből készült egyedi design csillár

(Egyedi formatervezésű, rézből készült design csillár)

 

A modern építészetben és lakberendezésben egyre inkább újra előtérbe kerülnek a rézből készült design és dekorációs kellékek. A hideg színek és anyagok mellett, mint például a beton, üveg vagy alumínium elkezdték térhódításukat a melegebb színű anyagok, ahol a fa mellett a réz is nagy szerepet játszhat. Természetesen ez nem zárja ki a különböző anyagok kombinációját. A réz tökéletesen passzolhat olyan anyagokkal, mint a fa, márvány, vagy akár beton.

 

Réz használata a lakberendezésben.

 

Többféleképpen is felhasználhatjuk lakásunk lakberendezése során a rezet. Készíthetünk belőle egyedi réz lakberendezési kiegészítőket, mint például réz lámpabura, csillárok, kilincsek, tükrök, fogasok, különböző dekorációs kellékek. Emellett komplett rézből készült bútorokkal is feldobhatjuk lakásunk hangulatát. Ilyen lehet egy rézből készült dohányzóasztal, vagy akár székek, de említhetnénk réz design polcszerkezeteket is.

 

Rézből készült egyedi tervezésű design lámpabura

(Rézből készült egyedi tervezésű csillár)

 

A réz kombinációja más anyagokkal.

 

Említettük, hogy a rezet felhasználhatod önmagában, de gyakran kombinálják más anyagokkal, mivel a lakberendezésben viszonylag kevés olyan anyag van, amely meleg színárnyalatokkal rendelkezik. A réz tökéletesen párosítható világos színekkel. A fehér és réz színkombináció elegáns hatást kölcsönöz, akár egy fehér konyhapult réz csapteleppel, vagy fehér asztallap egyedi vörösréz lábakkal nagyon elegánsan tud mutatni, tökéletesen kiegészítik egymást.

Egyedi modern lakberendezési kiegészítők rézből

(Réz felhasználása a lakberendezésben)

 

Az idei ősz abszolút slágere a réz, amely finom eleganciával tölti meg a teret. Ha szeretnél inspirációt szerezni, akkor tekintsd meg Galériánkat, ahol egyedi réz lakberendezési megoldások közül válogathatsz.

Amennyiben te is szeretnéd feldobni lakásod megjelenést, hangulatát, stílusát egyedi rézből készült lakberendezési kiegészítőkkel, design elemekkel, akkor várjuk megkeresésedet elérhetőségeinken, vagy várunk szeretettel bemutatótermünkben, ahol megtekintheted szerteágazó lakberendezési megoldásainkat.