Az EV Smart víztisztító kompakt, kis helyen is elfér

Öntsünk tiszta vizet a pohárba az EV Smart okos víztisztítójával.

Szerző:

Dátum: október 20, 2017

Bemutatkozik az első okos víztisztító, az EV Smart!

Az EV Smart okos víztisztító több mint egy hagyományos víztisztító. Amellett hogy alaposan megszűri a csapvizet a káros anyagoktól, szennyeződésektől, még egy sor olyan egyedi funkcióval rendelkezik, amely nem csak hatékonyabbá, de kényelmesebbé is teszi a használatát.

 

Miért javasolt az EV Smart okos víztisztító használata?

Gondolj csak bele, hogy otthonodban mire használod a csapvizet? Ezzel a vízzel főzöl, ezt iszod, szóval valamilyen formában bekerül a szervezetedbe. Éppen ezért fontos, hogy otthonodban a víz minősége kifogástalan legyen, káros anyagoktól, baktériumoktól mentes. Mivel a vízvezetékeket nem tarják karban évente, ezért olyan régi, elavult vízvezetéken érkezik a víz, amely minősége, tisztasága ellenőrizhetetlen.

Itt jön képbe az EV Smart okos víztisztítója, amely nem csak arra képes, hogy a vízből kiszűrje a szennyeződéseket, és ez által megtisztítsa a vizet, hanem egyenesen egészségessé teszi, hiszen sok más víztisztítóval ellentétben ez EV Smart okos víztisztítója visszajuttatja a természetes ásványi anyagokat a csapvízbe. Képzeld el, mintha palackozott ásványvíz folyna a csapból.

Az okos víztisztító kis helyen is elfér

 

Hogyan működik az EV Smart víztisztítója?

A víztisztító a fordított ozmózis elvén működik, amely által a legkisebb szennyeződéseket, káros anyagokat, baktériumokat, vegyi és biológiai anyagokat is képes kiszűrni a vízből. Garantáltan nem marad semmilyen olyan anyag a vezetékes vízben, amely káros lenne a szervezetünkre. Az EV Smart okos víztisztító átfolyós rendszerrel működik, amely által nincs szükség külön tartályra. Így elkerülhető, hogy az álló vízben baktériumok jelenjenek meg.

 

4+1 lépcsős szűrési rendszer!

 Az EV Smart okos víztisztítója rendelkezik egy olyan 4+1 lépcsős szűrési rendszerrel, amely által garantálható, hogy semmilyen káros anyag nem kerülhet az ivóvizünkbe.

 1. Előszűrő+antibakteriális szűrő: Kiszűri a vízből a fizikai szennyeződéseket,
 2. Szénszűrő+KDF+Ag: Kiszűri a vízből a klórt, növényvédő szereket, vegyi anyagokat, baktériumokat
 3. Ozmózisszűrő: kiszűri a vízből az arzén, ólom, fluor, nitrát, bróm, nitrit, vas származékokat
 4. Ásványi anyag visszakeverő: Visszakeveri a vízbe a vezetékes vízben található ásványi anyagokat, mint például a kalcium vagy a magnéziumú

+1. Elektromos öblítő rendszer: további baktériumok elleni védelem, 12 óránként átöblíti magát

 

Mitől lesz okos az EV Smart víztisztító?

Mivel az okos eszközök használata mindennapossá vált, ezért úgy alkottuk meg az EV Smart víztisztítót, hogy a lehető legkényelmesebben tudd ellenőrizni akár az okos telefonodon a víz minőségét. A rendszerben található egy mikroszámítógép, amely folyamatosan fogadja az adatokat, amelyeket a mérőszondák küldenek. Ezek olyan adatok, mint például a vezetékes és a tisztított víz minősége, a vízátfolyás mérése, vagy akár egy vízszivárgás észlelése.

Amennyiben bármilyen hibát észlel a rendszer, akkor azt azonnal jelzi, sőt, akár az illetékes szerviz elérhetőségeit is kiírja, ahol bővebben tájékozódhat egy esetleges kérdés esetén. Automatikusan kikapcsol 6 perc után, így elkerülhető, hogy feleslegesen fogyassza az áramot.

Az első okos víztisztító

 

Miben több az EV Smart egy hagyományos víztisztítónál?

 1. Visszajuttatja a vízbe az ásványi anyagokat
 2. 4+1 lépcsős szűrési rendszer
 3. Egyedülálló szerviz funkciók
 4. Bármely okos eszközzel szinkronizálható
 5. Nincs szükség külön víztartályra
 6. Kompakt, kis helyen is elfér
 7. Öntisztító, 12 óránként átmossa magát a rendszer
 8. Észrevétlen működés közben
 9. Takarékos, automata kikapcsoló rendszer
 10. Wi-Fi rendszer
 11. Állapotjelző LED
 12. Kategóriájában a legolcsóbb

 

Amennyiben szeretnéd, hogy tiszta, egészséges víz folyhasson a csapból, vagy akár a munkahelyeden a kávé automatából, akkor az EV Smart okos víztisztítóját neked találtuk ki. Ha szeretnéd megvásárolni, vagy csak további információkra lenne szükséged, akkor keress minket elérhetőségeinken.