Fából készült konyhaszekrény

Meddig halogatod még a konyhád felújítását? Segítünk a tervezésben, és legyártjuk egyedi konyhabútorodat. Sőt, van egy ajándékunk is a számodra!

Szerző:

Dátum: október 5, 2017

Biztos vagyok benne, hogy Te is már rengetegszer megtervezted álmaid konyháját. Elképzelted, hogy milyen legyen a konyhabútor, hol helyezkedjen el a konyhapult, mekkora legyen az ebédlőasztal.  Ha már meguntad a folytonos tervezgetést, és kíváncsi vagy hogyan lehetne megvalósítani az elképzeléseidet, akkor olvass tovább.

Lakásunk egyik meghatározó része a konyhánk, hiszen itt mindig aktívan tevékenykedünk, akár főzünk, akár egy desszertet sütünk, a konyhában mindig készül valami. Ezért is fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat a konyhánkban, de mindemellett praktikus is legyen.

Rengeteg alapanyagot és eszközt tárolunk folyamatosan a konyhánkban, éppen ezért olyan konyhabútorra van szükségünk, amiben minden kényelmesen elfér. És itt jön az imént említett praktika. Legyen minden gyakran használt kellék egy karnyújtásnyira.  Erre megoldás olyan praktikus konyhabútorok, konyhaszekrények kialakítása, amelyek már úgy készülnek, hogy illeszkednek a benne tárolandó konyhai eszközökhöz, kiegészítőkhöz.

Ha például sok fűszert használsz, akkor kérhetsz egy külön kialakított polcot a fűszereknek, vagy egyedi késtároló rekeszt a különféle késeknek. Gondolj bele, hogy mikor főzöl, minden egy karnyújtásnyira van. Nem kell maszatos kézzel fiókokban turkálnod, nem lesz káosz a főzés során, minden kényelmesen elfér majd.

Fehér konyhabútor

(Egyedi fehér konyhabútor)

 

Miután felmértük, hogy milyen méretű, felosztású, kialakítású konyhaszekrényre van szükségünk, akkor ki kell választani, hogy milyen anyagból, és designban készüljön konyhabútorunk. Itt akár a konyha stílusához passzoló design is kialakítható, de egy teles konyhafelújítás esetében akár az egyedi konyha design megtervezésében is tudunk még további ötleteket adni.

Arra is van lehetőség, hogy komplett konyhai felújítás esetében, minden konyhabútort, a konyhaszekrénytől kezdve, a konyhapulton át, az ebédlőasztalig egyedi designban tervezzük meg. Ezáltal nem kell alkalmazkodni a piacon kapható konyhabútorok megszabott formavilágához.

Nem kell keresgetni, hogy milyen ebédlőasztal illene a legjobban a konyhába. Nem futunk bele többet olyan szituációba, hogy tetszik egy konyhaszekrény, de nem fér el.

Úgy gondoljuk, hogy egy konyhát egyszer kell megtervezni és felújítani, átalakítani a saját ízlésünknek megfelelően, és onnantól kezdve már csak élveznünk kell az ott töltött időt. Egy jól kialakított, számunkra tetszetős konyhában még a főzés is kellemesebb.

Minimál design konyhabútor

(Minimál Design Konyha Egyedi Konyhabútorral)

 

Most, hogy már megvannak a konyhaszekrényünk méretei, és eldöntöttük milyen anyagból és milyen designban szeretnék, nincs más hátra, mint legyártani. Ebben a folyamatban is tudunk segíteni, sőt, ha minket bízol meg a konyhaszekrényed, konyhabútorod kivitelezésével, akkor neked is jár AJÁNDÉKUNK!

Az Egyedi Design Lakberendezési Stúdió által kivitelezett konyhaszekrények mellé, most INGYEN beszereljük az EV Smart okos víztisztítóját!

Manapság egyre több helyen hívják fel a figyelmünket a megfelelő folyadékpótlásra. Az egészségtudatos életmódhoz elengedhetetlen az egészséges ivóvíz! Gondolj csak bele, hogy több évtizedes csöveken keresztül folyik át az ivóvíz, mire megérkezik hozzád. Ki garantálja, hogy a víz minősége megfelelő? Ezt a vizet iszod, ezt a vizet használod a főzéshez.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Hogy miért ajánljuk neked az EV Smart okos víztisztító rendszerét? Azért hogy otthonodban biztonságos, egészséges, természetes ásványi anyagokban gazdag víz folyhasson, és mindez nem palackozva, hanem kényelmesen a csapból.

Biztonságos, mert 4+1 lépcsős szűrőrendszere lehetővé teszi, hogy minden szennyeződést, baktériumot, vegyi anyagot kiszűrjön a vízből. Továbbá rendelkezik egy elektromos öblítő rendszerrel, amely 12 óránként automatikusan átöblíti magát, ezzel is megakadályozva a pangó víz és a baktériumok kialakulását.

Egészséges, mert az EV Smart okos víztisztítóban található egy ásványi anyag visszakeverő, amely arra hivatott, hogy a vezetékes vízben lévő ásványi anyagokat visszajuttassa a már többszörösen átszűrt vízbe. Ezáltal nem csak biztonságos lesz az otthoni ivóvizünk, hanem egészséges is!

Kényelmes, mert:

  • nem kell hozzá külön tartály, hiszen átfolyós rendszerű
  • észrevétlenül beépíthető a mosogató alá
  • 12 óránként átöblíti magát, így nem kell fejben tartanunk
  • kommunikál minden okos eszközzel
  • jelzi, amennyiben szűrőt kell cserélni
  • bármikor könnyedén ellenőrizheted a víz minőségét

EV Smart okos víztisztító

Egyedülálló Wi-Fi rendszerének köszönhetően a rengeteg tárolt adatot bármikor leolvashatjuk okos eszközünkön, és értesítést kapunk, ha épp szivárog a rendszer, vagy esedékes a szűrő cseréje. Ellenőrizd egy gombnyomással a víz minőségét, és bizonyosodj meg róla, hogy egészséges. Tökéletes kiegészítője lehet modern konyhádnak, és most megspórolhatod a beszerelés árát.

Mi már kipróbáltuk, és maximálisan elégedettek voltunk vele, csak ajánlatni tudjuk.  Észrevétlenül teszi a dolgát, és közben biztosak lehetünk benne, hogy a víz, amelyet otthonunkban fogyasztunk biztonságos és egészséges.

Amennyiben egyedi konyhabútorok tervezésével kapcsolatban lenne kérdésed, vagy szeretnél többet megtudni az EV Smart okos víztisztítóról, esetleg szeretnéd megrendelni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, vagy látogass el hozzánk, bemutatótermünkbe.