Kényelmes design fotel, személyre szabva

Bemutatjuk neked, hogyan teheted különlegessé irodád-üzleted vagy akár otthonod megjelenését.

Szerző:

Dátum: szeptember 22, 2017

Fontos számunka, hogy olyan prémium minőségű bútorokat, egyedi lakberendezési ötleteket adjunk, amelyek által egy jól berendezett helyiség hatással lehet az ott tartózkodókra. Legyen akár otthonunk, ahol a kényelem és a harmónia, a kikapcsolódás a fontos, vagy akár üzletünk, irodánk, ahol kiemelt fontosságú a megjelenés, hogy építsük ügyfeleink bizalmát.

 

(Minimál lakberendezés, egyedi formákkal, Ruby inox fotellel, bio kandallóval, beton kiegészítővel, egyedi asztallal)

 

Miért ilyen meghatározó egy adott helyiség hangulata?

Elsőként azért, mert nagyon sok időt tartozódhatunk ott. Gondoljunk csak bele, hogy napunk meghatározó részében vagy a munkahelyünkön vagyunk, vagy otthon. Rengeteg időt töltünk el egy-egy adott környezetben, éppen ezért fontos, hogy környezetünk megjelenése, hangulata illeszkedjen funkciójához.

Egy üzleti helyiség funkciója teljesen eltér egy otthonitól. Üzletünkben fontos, hogy olyan bútorokat használjunk, amelyek megjelenése precizitást, minőséget, és ez által bizalmat sugároz ügyfeleink felé. Az üzletben, irodában döntő lehet, hogy milyen az ügyfél első benyomása, amelyet a megfelelő design bútorokkal pozitívan befolyásolhatunk.

Otthonunkban már más funkciókat kell betölteni bútorainknak, lakberendezésünk designjának. A fő szempont hogy kényelmes fotelokkal, bútorokkal vegyük körbe magunkat, tartósak legyenek, hiszen sokat használjuk majd ezeket. A fontos, hogy mindig nézzük meg, hogy milyen hangulatot szeretnénk generálni egy helyiségbe, és annak megfelelő design bútorokkal, fotelokkal rendezzük be.

 

(Ruby inox fotelünk nem csak egyedi designnal rendelkezik, de kényelmes is, mivel személyre szabottan rád méretezzük)

 

Hogyan párosul a kényelem és a design?

Sokakban él még az a beidegződés, hogy ami jól néz ki, egyedi designnal rendelkezik, az már biztosan nem lehet kényelmes. Ez nem Igaz! Ma már a kényelem tökéletesen párosul az egyedi kinézettel. Ennek az alapja pedig az egyediség.

Tökéletesen meg kell határozni, hogy mi lenne az egyedi bútor célja, milyen hatást szeretnénk vele elérni, és hogy mi legyen a funkciója. A rendelőnk várótermét szeretnénk kicsit feldobni? Vagy inkább a nappaliba szánnánk egyedi bútort? Ha szükségünk van például az üzletünk, rendelőnk számára fotelokra, amelyekben várakoznak az ügyfelek, akkor rögtön tudjuk, hogy olyan design fotel kell, aminek a minősége tükrözi a termék vagy szolgáltatás minőségét is, és nem feltétlen kiemelt fontosságú a kényelem, mivel csak rövid időt fog itt a várakozás során eltölteni. (remélhetőleg)

Ha a fotelt nem a rendelőnkbe, hanem az otthonunkba szánjuk, akkor máris felerősödik a kényelmi szempont, viszont a design itt is ugyan olyan fontos marad. Hiszen nem csak a munkahelyünkön, hanem az otthonunkban is fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat, mivel itt is sok időt töltünk el.

Itt jön képbe az egyediség, mert a fotel példája esetében elvárás a kényelem és a kinézet egyben, amelyet nagyon nehéz megtalálni tömeggyártásban készült termékeknél. Ebben az esetben, ha egyedileg készíttetjük el fotelunkat, akkor a biztosan megfelel majd a kényelmi elvárásoknak, mivel a tervezésnél figyelembe vesszük az:

  • ülésmagasságot
  • háttámlák dőlésszögét
  • megfelelő deréktámasztást
  • karfa méretét
  • ülőfelület keménységét

hogy a lehető legkényelmesebb használatot biztosítsa.

Emellett a fotel design tervezésénél is figyelembe vesszük, hogy a lehető legjobban illeszkedjen az adott helyiségbe mind formailag, mind színvilágban. A design kialakítása során prémium anyagokat használunk, hogy ne csak formájukkal tűnjenek ki ezek a szemet gyönyörködtető bútorok, hanem tartósságukkal is.

(Ruby design fotel, tökéletes kiegészítője lehet nappalidnak, irodádnak, üzletednek)

 

Szeretnéd megtapasztalni az érzést, milyen, amikor egy ilyen egyedileg készített design fotelben helyet foglalsz? Vagy akár megnézni milyen további egyedi bútorokat tudunk készíteni neked? Lakberendezéssel kapcsolatban lenne szükséged segítségre? Akkor kérj időpontot bemutatótermünkbe, és foglalj helyet nálunk bőr Ruby fotelunkban érezni fogod mindazt, amiről eddig csak beszéltünk. Továbbá felveheted velünk a kapcsolatot online a Kapcsolat felvételi űrlapon keresztül.