Egyedi tervezésű, prémium üvegasztal – terveztesd meg velünk!

Szerző:

Dátum: szeptember 15, 2017

Az étkezőasztal funkcióját tekintve az egyik központi bútora lakásunknak. Talán a leggyakrabban használt felület, hiszen itt ül össze a család közösen egy kellemes vacsorára, itt tanulunk a gyermekkel, baráti összejöveteleknél egy kellemes asztaltársaság is az étkezőasztalnál foglal helyet. Ezért fontos, hogy olyan étkezőasztalt válasszunk, amely minden igényt kielégít, és ékes dísze lehet lakásunknak.

Ha étkezőasztal vásárlásán törjük a fejünket, akkor a következő szempontokat érdemes átgondolnunk:

  • Milyen funkciót fog az asztal betölteni otthonunkban?
  • Milyen stílust preferálunk, ami illene a lakás minden helyiségéhez?
  • Stílusos, letisztult asztalra vágyunk, vagy egyedi design formában gyönyörködnénk?
  • Milyen anyagból szeretnénk egyedi asztalunkat elkészíttetni?
  • Milyen méret lenne a legideálisabb ebédlőasztalunknak?
  • Milyen színvilágban szeretnénk egyedi asztalunkat?

Opál ebédlőasztalunk több szempontból is különleges. Egyrészt az asztallap üveg felülete légies, elegáns stílust kölcsönöz otthonunknak, továbbá az üveg felületnek köszönhetően szűk, kisebb térbe elhelyezve sem fog zsúfolt érzést okozni.

Ezen kívül az asztalláb egyedi design formája olyannyira figyelemfelkeltő, hogy egyenesen vonzza majd a tekinteteket. Az üveg asztallap kiválóan kiegészíti ezt az extravagáns asztalláb formát, hiszen az asztalánál ülve is láthatjuk különleges kialakítását, és gyönyörködhetünk benne.

Az asztal méretét Te választod ki, ezáltal több funkciót is betölthetnek ezek az egyedi design asztalok. A hagyományos ebédlőasztal mellett mérettől függően használhatod még dohányzóasztalként, vagy előszobaasztalként egyaránt. Egy biztos, bármely helyiségben használhatod ezt az egyedi design asztalt, mindenhol feltűnő jelenség lesz.

A 12mm-es tiszta üveglap, és az egyedi formatervezésű, különleges asztalláb garantáltan feldobja majd a nappalit, étkezőt.  Az egyedi tervezésnek köszönhetően a lakás bármely helyiségébe könnyedén beilleszthető. Az asztalláb színét olyanra festjük, amelyet megálmodtál, hogy biztosan tökéletesen illeszkedjen az adott helyiség színvilágához.

Ne keresd az ideális asztalt, hanem készíttesd el, hiszen így garantált, hogy az elképezéseiddel tökéletesen megegyező asztalt fogsz kapni, ami megjelenésében, méretében, színvilágában tökéletesen fog passzolni otthonodhoz.  A végeredménynek már csak Te szabhatsz határt!

Amennyiben egyedi asztalt szeretnél készíttetni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, vagy látogass meg minket bemutatótermünkben.