Alina barna ebédlőasztal, U alakú fém design lábakkal

Szerző:

Dátum: szeptember 11, 2017

Mivel étkezőasztalunk a lakás egyik központi bútora, melynél gyakran ülünk akár a családi vacsorák, akár az iskola utáni közös tanulás alkalmával, fontos hogy megfelelő minőségű anyagból készült asztalt válasszunk, mely sokáig otthonunk dísze lehet.

A fából készült étkezőasztalok még manapaság is nagyon divatosak, és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.  A megfelelő fából, és színből kiválasztott bútor az egész étkező megjelenését megemelheti.

Általános tapasztalat, hogy a természetes fa alapanyagú bútorok sokkal tartósabbak és jobban bírják az igénybevételt, mint a papír vékony furnér tömegtermelésben készülő társaik.
A Te natúr fa asztalod sok-sok év múlva is egyedi eleganciájú, minőségi bútordarab marad!

Alina ebédlőasztalunk egy kefélt, pácolt és olajozott fa felületű natúrasztal, szemet gyönyörködtető U-alakú fém design lábakkal, így különleges megjelenése mellett nagy előnye, hogy könnyebben és kényelmesebben ülhetsz le az asztalodhoz!

Étkezőasztalunk stílusát a saját és a lakás ízlésvilágához igazítjuk.

Gyere el bemutatótermünkbe, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk megtalálni vagy megtervezni a leginkább hozzád illő egyedi asztalt.

 

Kérjen ajánlatot >>